Mida valida Guess või Michael Kors käekell?

Kas soovite osta uut kella ja otsustate Guess käekella või Michael Kors käekella vahel? Mõlemad kaubamärgid on tuntud oma stiilsete ja moodsate ajanäitajate poolest, kuid otsuse tegemisel tuleb arvestada mõningate oluliste erinevustega.

Kõigepealt vaatame nende kahe kaubamärgi ajalugu. Guessi asutasid 1981. aastal vennad Marciano, kes said inspiratsiooni Los Angelese elavast kultuurist, et luua rõivasari ja aksessuaarid, millest õhkus lahedat, vabaaja ja šikki hõngu. Michael Korsi asutas seevastu samanimeline disainer, kes alustas naisterõivaste disainerina, enne kui hakkas hargnema aksessuaaride ja lõhnaainetega.

Disaini osas pakuvad nii Guess kui Michael Kors laias valikus stiile. Guess on tuntud oma julgete, teravate ja trendikate kujunduste poolest, millel on sageli loomaprindid, naastud ja muud moes olevad detailid. Michael Korsi kelladel on sageli moekam esteetika, julgete värvide ja mustrite ning laiema materjalivalikuga, nagu silikoon ja atsetaat.

Üks peamisi erinevusi kahe kaubamärgi vahel on hind. Guessi kellad on üldiselt soodsamad kui Michael Korsi kellad, enamik mudeleid jääb vahemikku 100–300 eurot. Michael Korsi kellad seevastu kipuvad olema kallimad, hinnad jäävad mõne mudeli puhul vahemikku 200–800 eurot või rohkemgi. Meie e-poest saad aga alati turu parima hinna, seega võid kaaluda kallimat varianti.

Vastupidavus on samuti oluline kaalutlus. Nii Guess kui ka Michael Kors kellad on üldiselt hästi valmistatud ja peaksid korraliku hoolduse korral kestma aastaid. Guessi kellad on aga tuntud oma eriti kvaliteetse konstruktsiooni poolest ning võivad olla parem valik, kui soovid kella, mis peab vastu igapäevasele kulumisele.

Lõppkokkuvõttes taandub otsus Guessi kella ja Michael Korsi kella vahel teie isiklikule stiilile ja eelarvele. Kui otsite taskukohast kella, mis ajaproovile vastu peaks, võib Guessi käekell olla teie jaoks parem valik. Kui soovite moekamat ja trendikamat käekella, mis annab mulje, võib Michael Korsi käekell olla õige tee.

 

Lõppkokkuvõttes sõltub parim valik teie isiklikust stiilist ja eelarvest.