Guess käekellad: edulugu

Kui otsite elegantset ja ajatut ajanäitajat, on teil raske leida midagi paremat kui Guess käekellad. Need on olnud ikoonilised alates ettevõtte loomisest 1981. aastal ja on aastate jooksul moes püsinud. Julgetest kaasaegsetest stiilidest klassikaliste disainideni – igaühele leidub midagi.

Kellatootmisettevõtte Guess asutasid 1983. aastal vennad Marciano Maurice, Paul, Georges ja Armand, kes ammutasid oma esimese kollektsiooni kujundamist ja turustamist inspiratsiooni Euroopa moest. Algusest peale on Guess käekellad kujundatud nii, et need kehastavad kaasaegse, noore ja moeka elustiili vaimu, sageli omapärase originaalsuse ja stiili puudutusega, sobides nii igapäevaseks vabaajarõivastuseks kui ka ametlikumateks sündmusteks.

1980. aastatel tutvustati Guessi kõige äratuntavamat ja ikoonilisemat toodet, kella G Logo. Oma multifunktsionaalsete funktsioonide poolest kuulsad G Logo kellad olid ühed esimesed kellad, mis pakkusid lisaks stiilsele disainile ka digitaalseid võimalusi, tekitades moesõprade seas palju kõmu ja huvi. 1989. aastal ilmus Guess Connectedi sari. See on moekate digitaalkellade sari, mis keskendub täpsusele ja kõrgtehnoloogiale, mis sisaldas selliseid funktsioone nagu kaloriloendur ja isegi sisseehitatud termomeeter.

1990. aastateks oli Guess saanud tuntuks oma populaarsete disainerite ja noortele täiskasvanutele mõeldud taskukohaste kellade poolest. Kümnendi jooksul andis Guess välja erksate ja julgete kujundustega moekellad ning populaarsete kampaaniatega, kus osalesid sellised supermodellid nagu Naomi Campbell ja Claudia Schiffer. Ettevõte tutvustas oma kellasid ka rõiva- ja aksessuaarisarjades, lansseerides ikoonilise Guessi käekella. 1990. aastate lõpuks oli Guessist saanud üks tunnustatumaid globaalseid kaubamärke ja kellasseppasid maailmas.

Guess käekellad on inspireeritud kaasaegsetest moesuundadest ja neil on rida erinevaid stiile elavatest värvilistest disainidest minimalistlike must-valgete kujundusteni. Kelladel on kvarts, päikeseenergia ja kronograafi liigutused. Valik ulatub igapäevastest vabaajakelladest luksuslike disainerkelladeni. Guessist on saanud trendilooja ka eriväljaannete ja piiratud väljaannetega kollektsioonide, näiteks populaarse (ja nüüdseks ikoonilise) Guess Gc Vintage seeria käekellade tutvustamisel. Kellad ise on disainitud nii, et need oleksid praktilised, kuid lisaksid ka neid kandva inimese riietust. Nende tähelepanu detailidele ja kaasaegsele disainile on muutnud need populaarseks ostuvõimaluseks, kui otsite moetarvikut.

Ükskõik, kas otsite midagi, mis on eelarvesõbralik või midagi, mis on luksuslik ja luksuslik, leiate Guessi käekella, mille vahel valida. Guess Käekellad kellade ajatu kujundus muudab need suurepäraseks investeeringuks igasse garderoobi, kuid nende hinnad teevad neist ka suurepärase valiku iga eelarve jaoks.